• EN
 • Έχει ήδη κυκλοφορήσει και είναι γεγονός. Η νέα σειρά κοσμημάτων Hypnote Jewelry έχει έρθει ,για να μείνει και να κατακτήσει το γυναικείο, αλλά και το αντρικό κοινό. Δύο πολύ καλοί φίλοι με  ιδιαίτερη αισθητική αλλά και γνώση της τεχνοτροπίας του κοσμήματος ,συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Ο λόγος για το Διομήδη Θεοχαρόπουλο και τη … Continue reading Hypnote Jewelry : το ταξίδι στο κόσμο του κοσμήματος ξεκίνησε!

  Έχει ήδη κυκλοφορήσει και είναι γεγονός. Η νέα σειρά κοσμημάτων Hypnote Jewelry έχει έρθει ,για να μείνει και να κατακτήσει το γυναικείο, αλλά και το αντρικό κοινό. Δύο πολύ καλοί φίλοι με  ιδιαίτερη αισθητική αλλά και γνώση της τεχνοτροπίας του κοσμήματος ,συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

  diomidis-theoxaropoulos-sept-2015_final_colorcorr-2907

  Ο λόγος για το Διομήδη Θεοχαρόπουλο και τη Μαριάννα Κατακάλου. Εκείνος, δοκιμασμένος επιχειρηματίας , έχει ασχοληθεί ξανά με το εμπόριο αντρικού ρούχου και όχι μόνο, έχει σπουδάσει ναυτιλιακά  και μιλάει πέντε γλώσσες. Εκείνη είναι 28 ετών , έχει σπουδάσει οικονομικά και ολοκληρώνει τώρα το μεταπτυχιακό της στην ΑΣΟΕΕ ενώ μιλάει τρεις γλώσσες. Οι δύο αυτοί άνθρωποι συνεργάστηκαν με κοινό άξονα την εμμονή τους στη λεπτομέρεια και την αγάπη για το κόσμημα, έχοντας ,παράλληλα ,όλες τις τεχνικές γνώσεις, για να υποστηρίξουν την σωστή ανάπτυξη της σειράς στις αγορές. Εδώ, λοιπόν ,και ένα χρόνο προετοιμάζουν τη συλλογή τους και , επιτέλους ,τη μοιράζονται μαζί μας.

  img_1014

  Πώς ξεκίνησε η ιδέα να δημιουργήσετε τη δική σας σειρά κοσμημάτων;

  Δ.Θ :  « Η αρχική σκέψη ήταν της Μαριάννας , η οποία ξεκίνησε ερασιτεχνικά  δημιουργώντας κοσμήματα για τον εαυτό της. Τα κοσμήματα αυτά άρεσαν πολύ στους φίλους και τον ευρύτερο κύκλο της και, έτσι, άρχιζε να σχεδιάζει και για εκείνους ό,τι άρεσε και ταίριαζε στο καθέναν.  Στη πάροδο του χρόνου είδε πως επαγγελματικά αυτό θέλει να κάνει , παρόλο που ήταν  ιδιωτικός υπάλληλος. Ήθελε , θα λέγαμε σιγά σιγά  να ανοίξει τα φτερά της ,να κάνει κάτι που θα τη χαρακτηρίζει περισσότερο και να πορευτεί μόνη της. Στη πορεία αυτή βρέθηκα εγώ , μου εξήγησε τη σκέψη της και σκεφτήκαμε να υλοποιήσουμε μαζί το πρότζεκτ , κάνοντας την μετάβαση της ιδέας από ερασιτεχνική σε επαγγελματική ενασχόληση. Λόγω σπουδών αλλά και επαγγελματικής εμπειρίας , είχα την απαραίτητη τεχνογνωσία για το χτίσιμο και την σωστή υλοποίηση ενός επιχειρηματικού πλάνου. Πορευτήκαμε, λοιπόν, οργανώνοντας τις διαδικασίες μαζί και πειράζοντας τις ενέργειες ανάλογα με τον τομέα εξειδίκευσης του καθενός ώστε να πετύχουμε τους προκαθορισμένους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους.»

  img_0327

  Μαριάννα, μίλησε μας λίγο για τα κοσμήματα που σχεδίασες:

  Μ.Κ : « Αρχικά, θέλω να πω πως η συλλογή μας έχει γυναικείο και αντρικό σχέδιο. Εμπνέομαι περισσότερο από τα ερεθίσματα που λαμβάνω γύρω μου και μου αρέσουν περισσότερο τα γεωμετρικά, μίνιμαλ  σχέδια. Ακριβώς, επειδή μου αρέσουν πολύ τα κοσμήματα, τα προτιμώ ιδιαίτερα όταν κάνω δώρα σε φίλες αλλά και φίλους μου. Θέλοντας ,λοιπόν ,να κάνω δώρο αντρικό κόσμημα παρατήρησα πως η αγορά δεν έχει μεγάλη ποικιλία και είναι και, ιδιαίτερα, ακριβή στο αντρικό κομμάτι οπότε ήθελα να σχεδιάσω κάτι με πολύ στυλ αλλά και εξαιρετικά προσιτό. Μπορεί να είναι δύσκολη η αγορά, πλέον, αλλά εμείς θέλουμε να δείξουμε πως το κόσμημα είναι κάτι που μπορεί να σου αλλάξει εντελώς τ στυλ. Ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο αλλάζει, φορώντας ένα όμορφο  κόσμημα και έτσι αλλάζει  όλο το στυλ κάθε φορά.»

  img_0407

  HYPNOTE Jewelry, take the journey. Εξηγήστε μας λίγο πώς προέκυψε αυτή η ονομασία και ποιά η σημασία της;

  Δ.Θ : « Ακριβώς Hypnote, ονομάζεται  η συλλογή μας με μότο της το take the journey . Ο βασικός μας στόχος είναι να γαργαλίσουμε συναισθήματα, το Hypnote  συμβολίζει  το ταξίδι που κάνει ένας άνθρωπος όταν υπνωτίζεται. Με αυτή τη διαδικασία  πηγαίνει πίσω στο υποσυνείδητο του και φέρνει αναμνήσεις ,τις οποίες δεν ήξερε καν ότι τις είχε. Το σήμα της σειράς συμβολίζεται από δύο κλεψύδρες  μαζί και θέλει, ακριβώς ,να συμβολίσει την ιδέα πως  όλα σχετίζονται  με το ταξίδι και περιστρέφονται γύρω από το χρόνο. Ήταν όλη δική μας  η σκέψη και ο σχεδιασμός καθώς  δεν υπάρχει καν το hypnote σαν λέξη, απλά  βγαίνει από το hypnosis. Ακόμα και τα ονόματα κάθε κοσμήματος ξεχωριστά κινούνται γύρω από όλη τα φιλοσοφία του hypnosis . Θέλουμε να ταυτιστεί ο κόσμος με αυτό. »

  img_0123

  Τι διαφοροποιεί τη σειρά  HYPNOTE από άλλες παρόμοιες σειρές που κυκλοφορούν;

  Δ.Θ : « Τα HYPNOTE χαρακτηρίζει η ποιότητα και η καινοτομία καθώς το βασικό μας σχέδιο είναι το φερμουάρ σε κόσμημα , κάτι το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ξανά στην αγορά. Θέλαμε  τα κοσμήματα μας να είναι φαινομενικά ακριβά κοσμήματα, με ιδιαίτερο στυλ, και ταυτόχρονα , προσιτά  σε όλους και αυτό πετύχαμε. Επίσης καινοτομούμε στον ίδιο τον τρόπο προσέγγισης των πελατών μας αφού όποιος επιλέξει να προμηθευτεί τα κοσμήματα μας από το www.hypnotejewelry.com  θα έχει την ευκαιρία να δει τα κοσμήματα φορεμένα σε άντρες και γυναίκες μέσω της τεχνολογίας των videos ,αλλά και όταν παραγγείλει ένα προϊόν μας, δεν θα επιβαρυνθεί με μεταφορικά έξοδα ,τα οποία κάνουμε δώρο, σε όλους ανεξαρτήτως το ποσό αγοράς. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές ξεκινώντας περίπου από τα 15€ και φτάνοντας τα 80€. »

  diomidis-theoxaropoulos-sept-2015_final_colorcorr-2714

  Όλα τα σχέδια κινούνται γύρω από την ιδέα του φερμουάρ ή υπάρχουν διαφοροποιήσεις;

  M.K : « Υπάρχουν δύο κολεξιόν ,ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή  η basic και η reveal. Η basic είναι πολύ προσιτή με έντονο στυλ και η reveal πιο ακριβή γιατί έχει σχεδιαστεί με πιο καινοτόμα  υλικά. Ουσιαστικά, η reveal είναι όλη η σειρά με το φερμουάρ σε κολιέ και βραχιόλια.»

  img_5511

  Δ.Θ:  « θέλουμε να κάνουμε τα ζιπ μόδα ,να βγούμε και στο εξωτερικό γιατί ούτε εκεί έχουμε εντοπίσει κάτι παρόμοιο σε κόσμημα και θεωρούμε πως είναι τύχη για μας το γεγονός ότι έχουμε καινοτομήσει.»

  Στη φωτογράφιση συμμετείχαν η Χριστιάννα Γεωργοπούλου, ο Χρήστος Βαβάς, η Αγγελική Κουταβά , ο Άκης Κυριάκου ,η Κάτια Πιπέρογλου και η Βίκυ Κουλιανού.

  img_0216

  Δ.Θ : « Η βοήθεια της Βίκυς Κουλιανού αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για μας. Η συμμετοχή της στη φωτογράφιση έγινε με δική της πρωτοβουλία και μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Με τη Βίκυ είμαστε πολύ καλοί φίλοι, την εκτιμώ πολύ και αυτό βοήθησε στο να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη φωτογράφιση. »

  %ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85-hypnote

  Για τη φωτογράφιση αλλά και τα ιδιαίτερα κοσμήματα HYPNOTE μας μίλησε η Βίκυ Κουλιανού η οποία φέτος το χειμώνα πρωταγωνιστεί στη παράσταση «Η ψευτοϋπηρέτρια» του Πιερ Ντε Μαριβώ , σε σκηνοθεσία Ζαχαρία Ρόχα, στο θέατρο «Βαφείο». Μέσα σε τρελούς ρυθμούς προετοιμασιών, λοιπόν, μας μίλησε για τη φιλία της με τον Διομήδη Θεοχαρόπουλο αλλά και το κλίμα στα backstage της φωτογράφισης.

  Β.Κ: « Με τον Διομήδη είμαστε χρόνια φίλοι και εκτιμώ πολύ και εκείνον και τη δουλειά του. Θεωρώ ότι η σειρά κοσμημάτων HYPNOTE είναι εξαιρετική , με υπέροχα σχέδια, και ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Ξεχωρίζω το πρωτοπόρο σχέδιο με τα ζιπ και προσωπικά δεν σας κρύβω ότι είναι το αγαπημένο μου γιατί συνδυάζει , όπως και σχεδόν όλα τα σχέδια της σειράς, , την απλότητα με το προσεγμένο στυλ. Μου άρεσε, λοιπόν , πολύ η πρωτοποριακή ματιά της συλλογής σε συνδυασμό με την πολύ καλή ποιότητα χωρίς όμως να κυριαρχεί η υπερβολή. Είναι κοσμήματα που εκφράζουν απόλυτα το δικό μου γούστο γι’αυτό και χάρηκα πολύ που συμμετείχα στη φωτογράφιση. Η ατμόσφαιρα  ήταν εξαιρετική , υπήρχε πολύ χαλαρό και φιλικό κλίμα και αυτό βοήθησε πολύ στο να έχουμε ένα τόσο όμορφο και αισθητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι τα καλύτερα για το νέο ξεκίνημα του Διομήδη και της Μαριάννας.»

  diomidis-theoxaropoulos-sept-2015_final_colorcorr-2827

  Στις 30.11.16 οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το  HYPNOTE διοργανώνουν  ένα πολύ μεγάλο event στο Sowl στο Θησείο με εκλεκτούς προσκεκλημένους. Εκεί θα βρίσκονται πολλοί φίλοι των δημιουργών, πολλά επώνυμα πρόσωπα όπως τραγουδιστές , παρουσιαστές καθώς επίσης  θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από όλους τους γνωστούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Η παρουσίαση των κοσμημάτων θα ξεκινήσει περίπου στις 20:00 μ.μ και θα κρατήσει  ως τις 22:00μ.μ καθώς μετά θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτυ.

  Μπορείτε να δείτε τη νέα σειρά κοσμημάτων HYPNOTE Jewelry:

  www.hypnotejewelry.com

  prosklisi-hypnote       %ce%b1%cf%86%ce%af%cf%83%ce%b1-hypnote

  hypnote-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%82

  Source: http://madmazel.gr/

  κοινοποιηση: